maanantai 1. joulukuuta 2014

Ensimmäinen postaus

Aloitan tämän blogin kirjoittamisen samoilla sanoilla kun edellisen bloginikin:

27.11.2014
Päivä, mitä olin odottanut niin pitkään.
Päivä, jolloin elämäni muuttui.
Päivä, jolloin aloin elämään jokaisen heppatytön unelmaa.
Päivä, jolloin minulle saapui ensimmäinen hevonen.


Tuohon nyt täytyy vain lisätä, että se on enimmäinen OMA hevonen, joka minulle tuli. Minulla on kyllä ollut ylläpidossa hevonen, mistä juuri tuo aikaisempi blogi kertoi, mutta siitä kerron myöhemmin lisää.
Tämä blogi siis kertoo elämäni ensimmäisestä hevosesta jonka omistan itse. Myönnän, että hevonen ei välttämättä ole juuri se sopivin ensihevonen, mutta uskon että se on hevonen joka opettaa minuakin hyväksi hevosen omistajaksi.

Tarinahan meni siis niin, että olin jo ottamassa ylläpitoon yhtä pientä tammaa. Ulkonäöltään se oli suomenpienhevosen näköinen ja luonteeltaan hyvin kipakka. Äiti ei sitten ollut kauhean innostunut siitä vaan päätyi vielä tutkailemaan markkinoita. Markkinoilla ei oikein ollut tähän aikaan sopivia hevosia ylläpitoon annettavaksi, joten äiti katsoi myös myytävien puolta. Sieltä sitten löytyi ilmoitus nuoresta projektiruunasta. Ilmotuksessa kerrottiin, että "Monsteri" on enemmäin kuin kiltti, 6 vuotiaaksi kääntyvä 185cm puoliverinen ruuna. Hevosen kerrottiin luottavan ihmiseen ja toimimaan joka tilanteessa. He halusivat hevosen rauhalliseen talliin ja kertoivat olevan tarkkoja millaiseen paikkaan antavat sillä halusivat, että Monsteri säilyttää suuren sydämensä.
Ilmoitus vaikutti todella hyvältä, vaikka hevosen taso ei ollutkaan heC:tä parempi. Mutta en ajatellut kumminkaan sen olevan este etten voisi hevosta ostaa, joten matkasimmekin Forssan suunnille Monsteria katsomaan. 
Olimme vasta illalla perillä ja oli jo tietenkin pimeää. Vietiin Monsteri kentälle ja toimittiin hetken aikaa sen kanssa sielä. Vaikutti lupaavalta ja sovittiin uusi aika koska tulisin Monsteria uudelleen katsomaan. Kerron kokeilusta eri postauksessa myöhemmin lisää, ettei tämä postaus veny liian pitkäksi. No sen verran pystyn tietenkin siitä jo kertomaan, että vaikutti oikein hyvältä. Luonteeseen rakastuin kyllä ensimmäisenä! En ole aikaisempaa tämän tyylistä hevosta tavannutkaan, On se sen verran omanlaatuinen kaveri. Kyllä oli hieman erilainen kuin poni jota kävin ensin katsomassa ylläpitoon!
Mutta siis nyt Monsteri on meillä. Hän saapui torstaina 27.11.2014. Alkuun Monsteri oli vähän hämillään missä ollaan, mutta hyvin rauhallisesti suhtautui kaikkeen. On hyvin lunki kaveri.

Olen aivan superonnellinen nyt! vaikka tilin saldo näyttääkin tällä hetkellä huiman paljon vähemmän mitä voisi näyttää. Tunnen silti, että tein oikean päätöksen tässä asiassa! :D Myönnän, että hieman riskillä mennään hevosen suhteen, mutta on vain toivottava, että kaikki menee hyvin! 


2 kommenttia:

  1. Onnea omasta hevosestasi :) Tätä olet aina halunnut ( äiti kyllä tietää) ja olen niin ylpeä sinusta,että uskalsit tarttua tilaisuuteen. Tiedän myös,että tee hevosesi ja itsesi hyvinvoinnin eteen kaikkesi. Läpi vaikka harmaan kiven periaaatteella :D Olen onnellinen kun sinä olet onnellinen <3

    VastaaPoista