tiistai 2. joulukuuta 2014

Ensimmäisiä liikutuksia uudessa kodissa

28.11.2014
Monsterin kanssa tutustuttiin paikkoihin. Itsellenihän paikat olivat tutut kun olen tallin omistajan ponia pari vuotta sitten vuokrannut. Monsterin kanssa käytiin kentällä tutkimassa ja hieman juoksemassa. Fiksusti käyttäytyi uudessa paikassa.

29.11.2014
Porukat tuli mukaan katsomaan Monsteria. Sain samalla vähän videokuvaa. Juoksutin kentällä kaikki askellajit läpi. Monsterilla oli ensimmäistä kertaa sivuohjat. Olivat himpun liian lyhkäset ainakin alkuun, mutta ei oikeastaan sanonut mitään niistä. Hieman jännittyneesti kulki.



30.11.2014
Juoksutin taas pikaisesti kaikki askellajit läpi ennen ratsastusta. Ratsastin vain hetken aikaa. Otin molempiin suuntiin käynnit ja ravit. Toimi oikein mukavasti :)

1.12.2014
Sain kaverin mukaan kuvaamaan Monsteria. Vietiin se taas kentälle ja annettiin sen hetken aikaa juosta vapaana, sen jälkeen otettiin muutamat rakenne -ja yhteiskuvat. Hienoja kuvia tuli! Tällä hetkellä ne kuvat toimiikin pääsääntöisesti tässä blogin ulkoasussa kun muita laadukkaita kuvia ei vielä ole. Tässä muutamia minun mielestä hyvin onnistuneita otoksia.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti